У ХАБі "Місто змістів" обговорять проєкти, реалізовані інститутами громадянського суспільства

У четвер, 17 лютого 2022 року, о 15:30 год. у ХАБі «Місто змістів» за адресою (вул. Пушкіна, 11), відбудеться публічне представлення результатів реалізації проєктів у 2021 році інститутами громадянського суспільства на території Вінницької міської територіальної громади. Захід відбудеться з урахуванням карантинних обмежень. За потреби, його можуть перенести в онлайн-формат із трансляцією у Фейсбук на сторінці «Департаменту правової політики та якості».

У 2021 році, в рамках конкурсу з визначення соціально-культурних проєктів, громадськими організаціями у тісній співпраці з виконавчими органами втілені у життя 12 проєктів на території Вінницької МТГ. Проєкти розроблені інститутами громадянського суспільства, реалізація яких здійснена за фінансової підтримки з бюджету Вінницької міської територіальної громади.

Відповідно до «Програми надання фінансової підтримки інститутам громадянського суспільства на реалізацію соціально-культурних проєктів на території Вінницької міської територіальної громади», затвердженої рішенням міської ради від 27.12.2011р. №566, зі змінами, інститути громадянського суспільства, які отримали фінансування за рахунок коштів бюджету Вінницької міської територіальної громади, публічно звітують про результати реалізації проєктів.


Переглядів: 2352
Поширень: 0

Останні новини