З азартом і зірками кіно! 22 лютого у Вінниці легендарна комедія «Граємо в дурня»

Провести вечір у Парижі, не покидаючи Вінницю!

Зможуть вінничани 22 лютого о 20.00 у театрі імені Садовського завдяки блискучій комедії «Граємо в дурня», яку у Вінниці представлять знамениті актори, зірки відомих фільмів та серіалів: Сергій Калантай, Дмитро Лалєнков, Валерій Астахов, Олександр Ігнатуша і Христина Синельник.

Легка, яскрава і неймовірно весела вистава «Граємо в дурня» подарує вінничанам незабутні емоції! Глядачів вразить захоплюючий сюжет, величезна кількість непередбачуваних поворотів подій, дотепних сцен, тонких натяків і, звісно, фірмовий французький гумор!

– Це захоплива і азартна історія, яка могла трапитись із кожним! - розповідають організатори гастролей – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».- Вистава поставлена за легендарною п’єсою Франсіса Вебера – відомого французького сценариста, майстра неперевершених комедій, який написав сценарії до культових фільмів «Іграшка», «Високий блондин у чорному черевику», «Відмінний», «Невдахи», «Втікачі» і багатьох інших. Ім’я Вебера асоціюється із П'єром Рішаром, який і втілював у кіно світового улюбленця публіки,

За сюжетом комедії, раз на тиждень компанія впливових аристократів влаштовує вечерю, на яку кожен учасник повинен привести із собою…одного дурня. Запрошений, звичайно, не здогадується, чому йому надана така «честь». А той, чий дурень виявиться найбільш переконливим, виграє.

Коли до П'єра дійшла черга привести гостя, він дуже зрадів, адже напередодні якраз познайомився із фантастичним дурнем Франсуа Піньон.

Піньон - чарівний, простодушний, зворушливий, смішний і просто чудовий... П'єр і уявити собі не міг, що через кілька годин цей Піньон повністю зруйнує його життя…

«Граємо в дурня» - пронизлива комедія, у якій глядач буде зачарований поворотами подій і калейдоскопом непередбачених ситуацій. А окрім незабутніх годин сміху і найкращого настрою, всі сповна відчують атмосферу Франції.

- Пронизана французьким гумором, вистава «Граємо в дурня» не залишить нікого байдужим, адже ця комедія має не тільки дуже цікаву сюжетну лінію, а й - глибокий сенс, – звертають увагу творці постановки. - Це вистава про людяність, чоловічу дружбу, кохання, добро і зло та різницю людських світоглядів. Як говорить у фіналі Франсуа Піньон: «Перш ніж когось назвати дурнем, подумайте двічі!»

Приходьте 22 лютого о 20.00 у театр ім. Садовського на виставу «Граємо в дурня» посміятися від душі і зі смаком та разом із улюбленими акторами доторкнутися до перевіреного часом шедевру!

Квитки на виставу коштують від 180 гривень.

Придбати квитки можна на сайтах https://afisha.vn.ua і http://bilet.vn.ua.

Зверніть увагу: саме на цих сайтах ви можете замовити офіційні квитки за кошти програми «єПідтримка», які отримують всі, хто вакцинувався.

Також квитки вас чекають у всіх касах «Афіша Вінниці»: у «Магігранді» (2й поверх), Будинку офіцерів, театрі ім. Садовського, Вінницькій філармонії, «Універмазі», креативному просторі «Артинов», рок-магазині «Мобі Дік» («МК Центр», 3й поверх), центрі розвитку «Origami» (Константиновича, 35), магазинах «Rock-n-Roll» (ТРЦ «Квартал», 2й поверх) і «Aladdin» (ТЦ «Plaza Park», навпроти «Сільпо» і ТЦ «Barbara», навпроти «ГРОШ»), «CHERDAK» (ТЦ «SkyPark», 8й поверх) і тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.



Переглядів: 2991
Поширень: 0

Останні новини