Вінничани платитимуть за комуналку менше, завдяки програмі «Енергодім»

У Вінниці визначили 14 ОСББ, які скористаються програмою «Енергодім» (https://energodim.org/detalna-informatsiia/)  для енергомодернізації свого будинку.  

Їхні заявки уже схвалені, і деякі з них перейшли до виконання ремонтно-будівельних робіт. Про це повідомляє відділ по розвитку ОСББ Вінницької міської ради.

Сотні родин незабаром проживатимуть у модернізованих будинках, у комфортних умовах та заощаджуватимуть кошти на сплаті комунальних послуг! 

Долучитись до Програми можуть ті, хто хоче: 

- зменшити рахунки за комунальні послуги; 

- поліпшити зовнішній вигляд багатоквартирного будинку; 

- підвищити комфорт та умови проживання; 

- підвищити вартість нерухомості; 

- поліпшити технічний стан будівлі; 

- зменшити шкідливі викиди в атмосферу тощо.

Не зволікайте! Звертайтесь до регіонального консультанта ДУ «Фонд енергоефективності» у Вінницькій області Олексія Плиненка, тел.: (067) 779–64–55, E-mail: oleksiy.pl@gmail.com 

Для тих ОСББ, які не мають стартових коштів для участі в Програмі, є механізм підтримки з боку міської ради. Він полягає у наданні кредитів (позик) на пільгових умовах для реалізації заходів з енергоефективності в рамках Програми «Енергодім».

Тобто, ОСББ може оформити позику в МКП «Вінницький фонд муніципальних інвестицій» зі ставкою 3% річних для кредитів до 5 років і 5% річних для кредитів строком до 10 років.

Цей кредит можна буде згодом погасити за кошти, які надійдуть  в рамках Програми «Енергодім» з державного бюджету.


Теги: ОСББ

Переглядів: 3066
Поширень: 0

Останні новини