У Вінниці урочисто відкрилася філія першого в Україні онлайн-ресторану SMILEFOOD

П'ятого лютого 2022 року розпочався прийом замовлень у першого в Україні онлайн-ресторану у місті Вінниця – https://smilefood.vn.ua/. Одеса, Миколаїв, Херсон, Київ та нарешті Вінниця – п'яте представництво SMILEFOOD відкрито!

SMILEFOOD розпочав свою роботу в ніші dark kitchen ще у 2013-му та став першим на українському ринку онлайн-рестораном. З тих пір він не зраджує своїм основним принципам: у SMILEFOOD усі страви виходять з-під ножа. Як тільки ваше замовлення надходить оператору, починається приготування страв. Завжди максимально свіжі та якісно приготовлені страви.

У найкращих традиціях SMILEFOOD працює у цілодобовому режимі. Жителі та гості міста у будь-який час дня та ночі, у свято чи вихідний отримають суші та інші бажані страви.


Юрій Ковриженко, світовий амбасадор національної кухні, брав участь у Global Chef Awards та був номінований на премію. Минулого року він очолив дружню команду SMILEFOOD як бренд-шеф. Оригінальна рецептура від шефа – страви японської та китайської кухні, європейський фаст-фуд, салати, перші страви, авторські напої завжди порадують вінничан в онлайн-ресторані своїм неповторним смаком та свіжістю.

Після зміни минулого року шеф-кухарем рецепту піци тісто стало бездріжджовим. Завдяки тому, що воно готується за допомогою ферментації на заквасці, піца стала менш калорійною і пішло відчуття тяжкості після їди. Новий підхід до традиційної їжі – це неофіційний слоган SMILEFOOD.

Засновник онлайн-ресторану Олександр Соколов зазначив, що стратегією розвитку франшизи є підвищення якості їжі так, щоб вона приносила справжнє задоволення споживачам. Саме тому відбувається постійне вдосконалення технологій приготування, закупівля найновішого обладнання та запрошення провідних спеціалістів у рамках ефективного японського менеджменту. У світі результативність інструментів Kaizen неодноразово доводили провідні бренди, такі як Хонда, Toyota, Кенон, Панасонік та інші.

Всеукраїнська мережа SMILEFOOD, основна спеціалізація якої – доставка готових страв на будь-яку адресу своєї кур'єрської служби, була заснована Олександром Соколовим у м. Одеса, де розташований її головний офіс.
SMILEFOOD перший в Україні онлайн-ресторан, який отримав сертифікацію за стандартами ISO та HACCP.


У період пандемії COVID-19 фірма SMILEFOOD була ініціатором соціальної програми «Потурбуйся про харчування медпрацівника!». У її рамках проводиться збирання коштів від реалізації напоїв, які пізніше прямували на приготування їжі для медичних працівників.
На період карантину компанія також взяла зобов'язання постачати харчування до медичних закладів Одеси (дитяча та міська лікарні) та Чорноморська (постачання продуктів міської лікарні, а також найбільшого відділення з надання швидкої допомоги).


Переглядів: 4107
Поширень: 0

Останні новини