Сергій Моргунов: «Наше завдання - тримати себе у руках. Ми сильна громада і ми на своїй землі»

Вінницька міська рада працює в посиленому режимі. У місті наразі ситуація контрольована. Забезпечено функціонування об'єктів критичної інфраструктури. Школи і дитячі садки не працюють. Про це на своїй сторінці у фейсбуці у відеозверненні повідомив міський голова Сергій Моргунов. Очільник міста попросив вінничан залишатись вдома та довіряти інформації тільки з офіційних джерел.

Із засобів масової інформації та офіційних новин стало відомо, що сьогодні близько четвертої години ранку Російською Федерацією був здійснений напад в районі Східних територій України, на Півдні та Півночі. Були здійснені ракетні нальоти на об’єкти військової інфраструктури, в тому числі по трьох об’єктах Вінницької області.

«У Вінниці на даний час все спокійно, ніяких ракетних або авіаударів по самому місті Вінниця не відбувається. Школи, дитячі садочки закриті. Міська рада працює в посиленому режимі. В країні введений воєнний стан. Ми маємо, як цивільні люди, виконувати свої функції та забезпечувати життєдіяльність міста Вінниці та відповідних об’єктів соціальної інфраструктури, - лікарень, - та критичної інфраструктури (вода, газ, електроенергія). Зазначу, що може бути поганий зв'язок та перебої, але тут не слід панікувати. Сьогодні Путін хоче, щоб в Україні була створена паніка. Наше завдання – тримати себе в руках. В мене є прохання до вінничан – не виходити на вулиці. Якщо ви почуєте через офіційні джерела (Вінницька ОДА в рамках оперативного штабу, який очолює голова ОДА Сергій Борзов), або з офіційних джерел ВМР, або я особисто повідомлю, що необхідно буде спускатися в об'єкти в укриття, підвали – це треба буде робити», - наголосив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.


Теги: війна

Переглядів: 2903
Поширень: 0

Останні новини