Сергій Моргунов: Економіка починає запускатись

Поступово повертаються до роботи підприємства міста, запрацювали ринки та торговельні центри. Економіка починає запускатись. Це дуже серйозна необхідність. Про це Сергій Моргунов повідомив у своєму телеграм-каналі.

«17-ий ранок протистояння українців російській агресії. О 5.15 місто прокинулось від звуку сирен, і люди кілька годин провели в укриттях. Ранкова повітряна тривога вже стає регулярною, але містяни тримаються. Дякувати українським військовим, які боронять небо над нами», - каже Сергій Моргунов.

Очільник міста зазначив, що критична інфраструктура працює - у вінничан є світло, вода, газ і тепло. «Щоб так і залишилось, потрібно вчасно платити за житлово-комунальні послуги. Сьогодні це важливо. Тим більше, що субсидії людям надходять, - розповів міський голова. - Сьогодні продовжимо приймати біженців і відправляти гуманітарну допомогу в інші регіони. Вінничани не втомлюються підтримувати міста, які потерпають від обстрілів та руйнувань. Пишаюся кожним, хто зараз робить на своєму місці все можливе для наближення перемоги. Нам зараз усім нелегко, але ми обов'язково вистоїмо. Наша сила в єдності! Ми - переможемо!».


Теги: Вінниця

Переглядів: 2742
Поширень: 0

Останні новини