У Вінниці комунальні служби фарбують опори дорожніх знаків та світлофорів

Щороку навесні, як тільки дозволяє погода, працівники Вінницького комунального підприємства «Спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху» розпочинають ремонтні роботи на дорогах міста. Вони фарбують опори дорожніх знаків та світлофорних об’єктів. Цьогоріч ці роботи розпочали 22 березня на вулицях Соборній, Магістратській, Князів Коріатовичів, а також на площі Героїв Чорнобиля.

«З року в рік в березні, з настанням сприятливої погоди, ми розпочинаємо ремонтні роботи на автошляхах Вінниці. Ми зазвичай розробляємо графік робіт. Спершу фарбуємо опори дорожніх знаків та світлофорів, а в квітні будемо поновлювати дорожню розмітку. В першу чергу працюємо на центральних вулицях міста, згодом переходимо на другорядні. Сьогодні, 22 березня, дві бригади приступили до фарбування опор дорожніх знаків та світлофорів на вулицях: Соборна, Магістратська, Князів Коріатовичів, а також на площі Героїв Чорнобиля. Ці роботи необхідні для впорядкування та підвищення безпеки руху як для водіїв, так і для пішоходів», - говорить директор КП «СМЕД ОДР» Сергій Чернов.

Він додає, що до кінця місяця планують пофарбувати якомога більше опор дорожніх знаків та світлофорних об’єктів, а загалом ці роботи триватимуть до червня.

З першого квітня працівники КП «СМЕД ОДР» також розпочнуть роботи з поновлення дорожньої розмітки на дорогах Вінниці, в тому числі на нерегульованих пішохідних переходах та зупинках громадського транспорту.



Переглядів: 2459
Поширень: 0

Останні новини