Вінницькі студенти допомогли літнім людям прибрати їм підвал для укриття

Під час війни багато вінничан пропонують свою допомогу та підтримують один одного. Активно займаються волонтерством й молоді люди. Нещодавно студенти Донецького національного університету ім. Василя Стуса відгукнулись на прохання мешканців прибрати у підвалі однієї з вінницьких багатоповерхівок, щоб люди, які змушені там ховатись під час повітряної тривоги, почувались більш безпечно і комфортно.

Молоді люди винесли з підвалу будинку по вул.Театральній, будівельне сміття, яке дехто з мешканців збирав там роками. Через старі дошки, цеглу, там було важко ходити. Також це сміття займало місце, де могли б розташуватись місцеві жителі під час тривоги.

«Ми з друзями хотіли зайнятись волонтерством і мали велике бажання допомагати. Дізнались, що у будинку на вул. Театральній, де проживають багато людей похилого віку, підвал загромаджений сміттям. Там не було, кому прибрати. Людям було важко навести лад. Тому вирішили допомогти»,- каже студент-волонтер Донецького національного університету ім. Василя Стуса.

За п’ять днів молоді люди разом з двірниками повністю прибрали шість кімнат підвалу та вивезли декілька тон сміття. 


Теги: студенти

Переглядів: 2739
Поширень: 2

Останні новини