З Вінниці продовжують доставляти гуманітарну допомогу у міста, які потерпають від воєнних дій

Вінниця з початку воєнного вторгнення росії координує прийом і розподіл гуманітарних вантажів у північному, східному та південному напрямках. Гуманітарний хаб «Вінниця» продовжує працювати в режимі нон-стоп. Фахівці хабу забезпечують координацію і супровід доставки вантажів до та з Вінниці щодня. Необхідну гуманітарну допомогу перенаправляють для забезпечення цивільних та сил оборони найкритичніших регіонів і населених пунктів, що потерпають від обстрілів, блокади та загрози гуманітарної катастрофи.

Напередодні 21 тонну гуманітарної допомоги Вінниця отримала зі столиці Італії - Риму. У вантажі – продукти харчування, одяг, засоби гігієни, дитяче харчування та ковдри.

Крім того, майже 3 тонни гумвантажу надійшло від німецьких партнерів. Також до гуманітарного хабу доставили допомогу з іспанського міста Картахена. 13 тонн найнеобхіднішого – продукти харчування, які мають довгий термін придатності, засоби гігієни для дітей та дорослих, дитяче харчування, ковдри та одяг.

Частину гуманітарної допомоги відправили у регіони, які потерпають від бойових дій. Зокрема, до Київщини та Миколаївщини.

Крім того, ковдри, матраци, одноразовий посуд та засоби гігієни передали для військових. Продукти харчування та засоби гігієни доставили переселенцям, які зупинились у межах Вінницької області.


Переглядів: 2377
Поширень: 0

Останні новини