У Вінниці вже зареєструвались 4358 вимушених переселенців

Ніч з п’ятниці на суботу у Вінниці минула спокійно, без сигналів повітряної сирени. Ранок почався в штатному режимі – комунальники займаються своїми поточними планами робіт, громадський транспорт вийшов на лінії.

Про це у своєму телеграм-каналі та на сторінці у фейсбуці написав Вінницький міський голова Сергій Моргунов: «Міські служби продовжують виконувати свої щоденні завдання. Прибирають місто, стежать за безперебійною подачею води, газу, тепла, електроенергії в оселі вінничан. По заявці на 15-60 аварійна бригада усуває порив водогону на просп. Коцюбинського».

Громадський транспорт вийшов на маршрути і працює за графіком вихідного дня. Нагадаємо, з 25 березня він продовжуватиме рух під час повітряної тривоги. Але пасажири зможуть вийти з салону транспорту та перейти до найближчих укриттів.

Місто і далі надає притулок для вимушених переселенців. «Вже 4358 осіб зареєструвалися у нашій громаді. Потік людей, які хочуть стати на облік, зростає. Тож ми перевели прозорі офіси у щоденний режим роботи щодо оформлення статусу ВПО», - розповів очільник громади.

Тому відтепер управління соцзахисту населення (Правобережне та Лівобережне) прийматимуть переселенців у будні дні з 8:30 до 18:30, у суботу - до 17:00, в неділю - до 14:00.

А із дружньої польської громади Ополе сьогодні надійшов вже шостий гуманітарний вантаж. Передали речі, засоби гігієни та харчування для дітей.


Теги: Вінниця

Переглядів: 2304
Поширень: 0

Останні новини