UBC Group перевозить свої потужності з Харкова до Вінниці

Відома українська компанія UBC Group є одним зі світових лідерів на ринку холодильного обладнання. До війни вона експортувала свою продукцію у 120 країн світу та співпрацювала з відомими брендами. І зараз компанія перевозить свої потужності з Харкова до Вінниці.

Про це повідомив у своєму телеграм-каналі та на сторінці у Фейсбук Вінницький міський голова Сергій Моргунов: «Нищівні авіаудари та обстріли, які завдають по Харкову російські війська, змусили підприємство евакуюватися. Сьогодні вже розвантажили перші шість вагонів устаткування, яке розмістять на нових площах. Ми підготували майданчик для розміщення виробництва. Та готові надати будь-яке сприяння разом з обласною владою та органами державної влади».

Очільник громади підкреслив, що зараз дуже важливо створювати умови для роботи будь-якого бізнесу. «Це робочі місця, надходження до бюджету, які ідуть на потреби громади, держави, нашої армії. Нагадаю, що до Вінниці переїхали також чотири підприємства з Маріуполя. Наша громада має гідно приймати переміщений бізнес, - каже Сергій Моргунов. - Так само, як ми приймаємо людей, які рятуються від війни».

Він додав, що на сьогодні вже понад 8,5 тисяч вимушених переселенців вирішили залишитись жити у Вінниці і стали на облік.


Теги: Харків

Переглядів: 3489
Поширень: 0

Останні новини