Сергій Моргунов: Є перші заявки від вінничан, які готові надати свою нерухомість під житло для вимушених переселенців

Попри нічну тривогу, ситуація на ранок у місті контрольована. Понад 9 тисяч людей, що виїхали із зони бойових дій до Вінниці, отримали статус внутрішньо переміщених осіб. Є перші заявки від вінничан, які готові надати свою нерухомість під житло для вимушених переселенців у рамках міської програми. Про це написав у своєму телеграм-каналі та на сторінці в мережі Фейсбук міський голова Сергій Моргунов.

«Формуємо базу, ведемо перемовини з власниками, вивчаємо умови в цих приміщеннях. Вінничани, які погодились поселити внутрішньо переміщених осіб в свої квартири чи будинки, зможуть застрахувати житло безкоштовно», - говорить Сергій Моргунов.

Також очільник міста додав, що міські служби працюють у звичному режимі, позаштатних ситуацій немає. Транспорт у повному обсязі – на маршрутах. Очистили 14 громадських криниць, ремонти тривають. Продовжують оновлювати дорожню розмітку.

Крім того, міський голова розповів, що більшість магазинів, аптек, АЗС працюють.

«Спільно з колегами з державних та обласних відомств працюємо по питанню релокації підприємств. Тільки злагоджена робота, тільки терпіння і витримка. Бережемо Вінницю і Україну! Слава нашим захисникам! Разом до перемоги!» - зазначає очільник громади Сергій Моргунов.



Переглядів: 2742
Поширень: 0

Останні новини