На вихідних підприємством «Вінницяоблводоканал» у місті було ліквідовано три аварійних пориви

Упродовж минулих вихідних «Вінницяоблводоканал» ліквідував аварійні ситуації на водопровідних мережах на вулицях А. Медвідь, Марії Литвиненко-Вольгемут та 1-му проїзду Чехова. У понеділок, 4 квітня, аварійна бригада працює на Волошковій, де виявлено невеликий порив на водогоні. Про це розповіли в міському комунальному підприємстві «Адміністративно-технічний центр».

«Відповідно до наших нормативів виконавці аварійних робіт зобов’язані у п’ятиденний термін відновити місце проведення земляних робіт до того стану, який був перед початком робіт. Це якщо йдеться про розкопки, що проводились на зелених зонах. Це, наприклад, такі роботи, які проводились наприкінці минулого тижня на вулицях Келецькій та Василя Порика. А якщо це роботи, які виконувались на ділянках з асфальтним покриттям, то підприємства, що їх проводили, повинні після ліквідації аварійної ситуації засипати місце розкопки щебенем або відсівом. Після чого внести в графік асфальтування цю ділянку на наступний місяць. На відновлення асфальту в місці розкопки відводиться в середньому місяць», - каже начальник МКП «Адміністративно-технічний центр» Віталій Козак.

Зокрема, проведені на вихідних аварійні розкопки в районі вулиць Анастасії Медвідь та Марії Литвиненко-Вольгемут увійдуть в графік відновлення асфальтного покриття на травень.

А комунальне підприємство «Вінницяміськтеплоенерго» з початком нового тижня продовжує виконання планових робіт з реконструкції теплових мереж на двох ділянках в районі Верхньої Слов’янки та Вишеньки.


Переглядів: 2472
Поширень: 1

Останні новини