Цього року реалізація конкурсу з визначення соціально-культурних проєктів ІГС переноситься

Щороку навесні Вінницька міська рада розпочинала проведення конкурсу з визначення соціально-культурних проєктів, які розробляли інститути громадянського суспільства, для реалізації яких надавалася фінансова підтримка.

«Програма надання фінансової підтримки інститутам громадянського суспільства на реалізацію соціально-культурних проєктів на території Вінницької міської територіальної громади» - це той партисипативний інструмент, яким громадські об’єднання міста активно користувалися. Десять років поспіль вінницькі інститути громадянського суспільства отримували фінансову підтримку на реалізацію своїх соціально-важливих проєктів для розвитку Вінницької громади.

Враховуючи Указ Президента України «Про введення воєнного стану» №64/2022 від 24.02.2022 р., затверджений Законом України №2102-IX від 24.02.2022 р. та постанову Кабінету Міністрів України від 09.06.2021 р. № 590 (зі змінами) «Про затвердження Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану», реалізація зазначеного конкурсу переноситься.

«Зважаючи на сьогоднішні події в Україні, просимо представників інститутів громадянського суспільства віднестися до цього рішення з розумінням. Адже ресурси спрямовуються на належне функціонування та життєдіяльність Вінницької міської територіальної громади, підтримку Збройних Сил України, територіальної оборони та внутрішньо переміщених осіб. Після перемоги спільно будемо втілювати в життя найзаповітніші ідеї на благо громади», - сказав заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний.


Переглядів: 2732
Поширень: 0

Останні новини