Видалили апендицит за 3500 ЄВРО

Усім відома операція з видалення апендициту при несвоєчасному зверненні може стати серйозною загрозою для життя людини. Після того випадку вінничанин Руслан Мельничук насправді переконався, що двічі народився у сорочці. По-перше, тому що такий випадок стався у Німеччині, а по-друге, бо мав медичну страховку.

- Страхову компанію повідомив мій брат по телефону. Обслуговування в медичній клініці "Helios" у м. Вісбаден оцінюю на 10 із 10. Мені не потрібно було турбуватися про ліки та харчування. Ввічливий персонал, простора палата на двох осіб. Зрозуміло, що лікування обійшлося в гарну копійочку, проте я особисто переконався у важливості медичного страхування, особливо, якщо подорожуєте за кордоном.

Начальник департаменту врегулювання збитків ПрАТ "Страхова компанія "МІСТО" Володимир Пасека щоденно має справи з численними страховими випадками. 

- Страхові випадки за кордоном нам допомагає врегульовувати міжнародний ассістанс "CORIS". Компанія врегульовує безліч страхових випадків, які трапляються з вінничанами за кордоном. Оскільки ціна на туристичне страхування є невеликою в порівнянні з рахунками на лікування, подорожувати без страховки за кордоном - дуже ризиковане діло. Добре, що сім'я Мельничуків своєчасно звернулася до компанії, отримала повну виплату.

За минулий рік Страхова компанія "МІСТО" провела страхові виплати на суму близько 9 мільйонів гривень, більшість з яких за договорами з медичного страхування. Компанія має статутний капітал у 46 мільйонів гривень, 20 видів ліцензій на страхування. Власником страхової компанії є територіальна громада міста, в особі Вінницького міського голови і Вінницької міської ради.

Подорожуйте із задоволенням та почувайтесь впевнено разом із СК "МІСТО".

За детальною інформацією звертайтесь за адресою: 

м.Вінниця, вул.Хлібна, 25; телефон 508-108.


Переглядів: 4501
Поширень: 2

Останні новини