Вінницька бібліотечна система розпочала серію майстер-класів для переселенців

З 7 квітня, вінницька міська централізована бібліотечна система розпочала серію майстер-класів для переселенців. Про це розповів директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

«У бібліотеках для дітей та дорослих проводитимуть майстер-класи з паперопластики, аплікації, кардмейкінгу, малювання аквареллю, пошиття іграшок з фетру. Також для дітей організовуватимуть театралізовані лялькові сцени, музичні паузи та руханки, різні ігри та вікторини, казкотерапію», – каже Максим Філанчук.

Тож за підтримки департаменту культури Вінницької міської ради, спільно з громадською організацією «Культурний Всесвіт» та благодійним фондом «Відкрита книга» будуть ініційовані культурно-мистецькі інтерактиви. «Зараз дуже важливо займатись соціальною адаптацією дітей та дорослих, які змушені були покинути рідні місця проживання внаслідок війни», - зазначив директор департаменту культури.

Усі заходи проходитимуть на базі центрів тимчасового розміщення переселенців та у рамках Всеукраїнського патріотично-творчого марафону «Все буде Україна!».

Ознайомитись з умовами марафону можна за посиланням: http://www.vinbiblio.com.ua/golovna



Переглядів: 3163
Поширень: 1

Останні новини