Ремонтні бригади «Вінницяміськтеплоенерго» ліквідували пориви тепломережі на вулицях Грушевського та проспекті Юності

Сьогодні, 13 квітня, працівники КП «Вінницяміськтеплоенерго» продовжують планові ремонтні роботи з реконструкції ділянок теплових мереж на трьох вулицях: Константиновича, Келецькій та Довженка. А бригада підприємства «Вінницяоблводоканал» 12 квітня завершила роботи по аварійній розкопці на вулиці Максима Шимка. Нині цю ділянку впорядковують та готують до асфальтування. Про це повідомив начальник МКП «Адміністративно-технічний центр» Віталій Козак.

«Тривають планові роботи з реконструкції ділянок теплових мереж на вулицях Довженка, Константиновича та Келецькій. Також сьогодні в мікрорайоні Вишенька на ділянках, де велись аварійні розкопки, працівники «Вінницяміськтеплоенерго» продовжують відновлювати асфальтобетонне покриття. Щодо «Вінницьких міських електромереж», то сьогодні, 13 квітня, бригада підприємства ліквідовує аварійну ситуацію по кабельній лінії на вулиці Пирогова. А напередодні усунули аварійні ситуації на вулицях Київська, Брацлавська та Юності», - розповів Віталій Козак.

Він додав, що 12 квітня працівники КП «Вінницька транспортна компанія» проводили аварійні роботи з відновлення кабельної лінії на вулиці Л. Ратушної.

Крім того, сьогодні ремонтна бригада обласного підприємства «Вінницяоблводоканал» впорядковує та готує до подальшого асфальтування ділянку на вулиці Максима Шимка. Тут завершили роботи по аварійній розкопці.


Переглядів: 2659
Поширень: 0

Останні новини