«Вінницямісьтеплоенерго» відновлює асфальт в місцях аварійних розкопок у середмісті, а Облводоканал - на Тяжилові

Ремонтні бригади КП «ВМТЕ» сьогодні, 14 квітня, працюють над відновленням асфальтобетонного покриття на ділянках чотирьох вулиць у середмісті Вінниці, де проводились аварійні розкопки. А працівники «Вінницяоблводоканалу» завершують ці роботи на вул. Максима Шимка і переходять до асфальтування інших ділянок в сусідньому мікрорайоні Тяжилів. Про це повідомили у МКП «Адміністративно-технічний центр».

За словами начальника МКП «АТЦ» Віталія Козака, бригади «Вінницяміськтеплоенерго» напередодні провели підготовчі роботи до відновлення асфальтобетонного покриття в місцях проведення аварійних розкопок на вулицях Соборній, Артинова, Грушевського та Оводова. А на сьогодні заплановано виконати уже безпосередньо асфальтування.

«Також тепловики сьогодні працюють над усуненням аварійних ситуацій на трьох об’єктах на вулиці Келецькій. І приступають до аварійних робіт на вулиці Івана Богуна. Крім того, 14 квітня вони виконують ремонт тепломережі в районі перехрестя вулиць Константиновича і Шевченка, - розповідає Віталій Козак. - А бригади «Вінницьких міських електромереж» сьогодні продовжують роботи щодо виявлення пошкоджень на кабельних лініях на вулицях Пирогова та Київській».

Він додає, що ремонтні бригади обласного підприємства «Вінницяоблводоканал» 14 квітня завершують відновлення асфальтобетонного покриття після виконаних аварійних робіт на вул. Максима Шимка. А далі працюватимуть на інших ділянках в сусідньому мікрорайоні. Це Тяжилів, де на декількох вулицях заплановано відновити пошкоджене в результаті проведення розкопок асфальтне покриття.


Переглядів: 3006
Поширень: 0

Останні новини