У Вінниці на майже 10 вулицях і у парку ім. Леонтовича тимчасово не буде світла – «Цілодобова варта»

Сьогодні, 19 квітня, у Вінниці критична інфраструктура працює стабільно. Житлово-комунальні служби забезпечують комфорт містян, громадський транспорт курсує за маршрутами з 8:00 ранку, а підприємства-надавачі комунальних послуг виконують аварійні та планові роботи на мережах.

«Аварійні бригади «Вінницьких міських електромереж» (МЕМ) сьогодні ліквідовуватимуть часткове пошкодження кабельної мережі на проспекті Юності,3, через що електропостачання буде тимчасово відключено. Послугу відновлять одразу по завершенні робіт», - повідомила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

Вона додає, що МЕМ виконуватимуть планові роботи по вулицях Комарова, С. Петлюри, пр. Лисенка, пров. Густава Брілінга та на території парку ім. Леонтовича.

Також, працівники МЕМ проводитимуть чистку гілля дерев по вул. Лермонтова, провулках Лермонтова, вул. Л. Українки та провулках Г. Арабея.

У свою чергу працівники КП “Вінницяоблводоканал” проводитимуть планові роботи по вул. Хмельницьке шосе, 88, через що на декілька годин буде відключене холодне водопостачання у районній лікарні.

Також, аварійні бригади КП “Вінницяміськтеплоенерго” (ВМТЕ) усуватимуть порив на мережі по вул. Марії Литвиненко-Вольгемут, внаслідок цього подача гарячої води буде тимчасово призупинена у деяких будинках.

Планові роботи “ВМТЕ” також проводитимуть на вулицях В.Винниченка, Стрілецька та А. Янгеля, в результаті деякі будинки тимчасово будуть відімкненні від гарячого водопостачання. Послугу орієнтовно буде відновлено до 21 квітня.

Зателефонувати до “Цілодобової варти” вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.



Переглядів: 2862
Поширень: 1

Останні новини