Для швидшого технічного опрацювання заяв від переселенців, спеціалістам департаменту соцполітики допомагають фахівці департаменту адмінпослуг

У Вінницькій громаді управління соціального захисту населення працюють щоденно, аби зареєструвати якомога більше внутрішньо переміщених людей. Адже наразі чимало українців, які приїжджають з регіонів, де ведуться активні бойові дії, вирішують залишитись у Вінниці. Щодоби спеціалісти департаменту соціальної політики міської ради опрацьовують до 1000 заявок. Аби пришвидшити процес видачі довідок ВПО, здійснення нарахувань допомоги, працівники департаменту адміністративних послуг міської ради допомагають працівникам управління соціального захисту населення у роботі з документами.

«Вже 25,5 тисяч осіб зареєструвалися у нашій громаді. Потік людей, які хочуть отримати довідку ВПО та подати заявку на допомогу, зростає. Зараз навантаження на працівників управлінь соцзахисту дуже велике. Саме тому вирішили до процесу роботи з документами залучили адміністраторів інших Прозорих офісів міста. Це значно пришвидшує процес видачі довідок ВПО та оформлення соціальних допомог. Здебільшого, вони займаються скануванням документів. Дякуємо колегам за допомогу та розуміння! Ми готові проконсультувати та допомогти кожному, хто потребує підтримки. Працюємо далі! Все буде Україна!» - зазначила директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Нагадаємо, з метою забезпечення своєчасного взяття на облік людей, які перемістилися з території України, де ведуться бойові дії, фахівці управління соціального захисту населення Правобережне та Лівобережне прийом внутрішньо переміщених осіб здійснюють щоденно:

понеділок-п’ятниця з 8:30 до 18:30; субота з 8:30 до 17:00; неділя з 8:30 до 14:00.

Переглядів: 2242
Поширень: 0

Останні новини