Що потрібно для прочистки каналізації?

Для повільних чи забитих стоків є два основних способи вирішити проблему – хімікати чи інструменти. Найпростіший і зрозуміліший метод – це використання вантузу. Ми можемо використовувати м'який відкривач зливу рідини і зняти пастку, щоб прибрати волосся та інше сміття, що викликає проблему. Є шанс, що цього буде недостатньо, тому що засмічення знаходиться глибше в трубах, і ми, Trubolub, маємо способи впоратися з цим.

Інструмени для прочистки

Давайте розглянемо найпоширеніші інструменти, що використовуються для очищення каналізації та забезпечення швидкого стоку стічних вод.

Вантуз

Вантузи - ефективний спосіб усунення засорів у раковинах, унітазах та ваннах. Ми рекомендуємо та використовуємо комбіновані плунжери з двома вкладеними манжетами, які утворюють ущільнення та роблять плунжер більш ефективним.

Шнек

Часто його називають змією, шнек зроблений із туго згорнутого троса. Він буває різних розмірів. Деякі шнеки автоматизовані, інші призначені для просовування в трубу вручну. Типові варіанти мають z-подібну рукоятку, яка закручує трос, допомагаючи йому рухатися трубою. Більш довгі шнеки зазвичай поставляються з круглим утримувачем, що полегшує дозування, зберігання та переміщення інструменту. Наші сантехніки в https://trubolub.com.ua/uk/  для прочистки каналізації використовують автоматичні шнеки, які швидко обертаються та переміщаються по трубі та вміщують довгий кабель.

Шнек для туалету

Зазвичай використовується в туалетах, жорсткіший, ніж інші види шнеків. Він має ручку, прикріплену до короткого кабелю, а гумова втулка захищає фарфорове покриття унітазу.

Каналізаційна стрічка

Цей простий інструмент складається із плоского металевого інструменту з гачком на одному кінці. Підходить для усунення засорів, спричинених заблокованою пасткою. Для інших робіт зазвичай потрібний шнек.

Хімічні речовини, що використовуються водопровідною компанією

Хімічні речовини, що використовуються для прочистки стоків, складаються з рідких або піноподібних складів, які важчі за воду. Ці хімічні речовини проходять через воду у забитих ваннах, раковинах та туалетах, щоб дістатися до засмічення. Засоби для чищення каналізації часто містять гідроксид калію для перетворення жиру в м'яке мило та тіогликолеву кислоту для розчинення волосся. Інші поширені інгредієнти включають гідроксид натрію, луг або сірчану кислоту.

Деякі з цих інгредієнтів токсичні та потребують особливого догляду. Ми рекомендуємо довірити це досвідченому сантехніку з Труболюб, щоб не пошкодити труби і не поставити під загрозу здоров'я вашої родини. Якщо ви використовуєте очисники каналізації, уважно прочитайте інструкцію перед використанням. Багато хто містить інгредієнти, які можуть обпалити вашу шкіру і пошкодити очі, якщо якась рідина розбризкується навколо.Що таке хімічне очищення стоків?

Вибирайте відповідальну сантехніку, яка безпечно та розумно використовує хімічні очищувачі каналізації. Цей простий спосіб може видалити стійкі засмічення. Хімічні очищувачі каналізації також можуть розчинити невелике коріння дерев, яке проникло у ваші труби.


Переглядів: 2405
Поширень: 0

Останні новини