Сергій Моргунов висловив співчуття сім’ям загиблих Козятинської громади внаслідок обстрілу російськими військами

Україна зараз наче живий організм, і кожна рана болить усім. Путінські покидьки будуть покарані, - переконаний Вінницький міський голова Сергій Моргунов. Про це він написав у своєму телеграм-каналі та на фейсбук-сторінці.

«Від імені вінничан висловлюю співчуття Козятинській громаді, сім'ям загиблих внаслідок ранкового обстрілу російськими нелюдами. П'ятеро вбитих та 18 поранених - такі сумні дані попередньо наводять в обласній прокуратурі. Путінські покидьки будуть покарані, - говорить очільник громади. - А ми з вами маємо робити все, щоб наблизити цей час. Бережімо наше місто і країну, робимо те, що маємо робити - кожен на своєму місці, і тримаймося разом - як кожен із цих 60 днів героїчної оборони».

Сергій Моргунов вважає, що сьогодні для всіх українців мета єдина – спільно працювати для України і для перемоги. Також він повідомив, що на сьогодні уже 30 тисяч людей знайшли прихисток у Вінниці, рятуючись від російських окупантів. Причому кожен третій з переміщених осіб - це дитина. І Вінницька громада залучає різні можливості, щоб допомогти цим родинам.

За словами міського голови, Вінниця також на постійному зв’язку з партнерами з-за кордону щодо гуманітарної співпраці. Зокрема, сьогодні отримали кілька тонн продуктів з Польщі та Естонії. Та відвантажили необхідну допомогу для інших регіонів і громад нашої області. Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб відстежує найгостріші потреби.


Переглядів: 2834
Поширень: 0

Останні новини