У Вінниці організують безкоштовні екскурсії для переселенців

Цикл ознайомчих прогулянок «Пізнай Вінницю» складатиметься з оглядових та тематичних екскурсій, які проведуть досвідчені вінницькі гідеси.

Щосуботи та щонеділі з 30 квітня по 29 травня департамент маркетингу міста та туризму і КП «Офіс туризму Вінниці» організовують знайомство з містом та цікаві прогулянки для тих, хто прибув до Вінниці в останні місяці.

Для участі в екскурсії необхідно попередньо зареєструватися через google-форму, а перед початком на місці показати екскурсоводу довідку ВПО.

Суботні екскурсії матимуть оглядовий характер, що допоможе легко, змістовно та цікаво ознайомитися з історією міста в цілому, недільні ж екскурсії будуть присвячені вузькій тематиці: спорудам, кварталам та історичним епохам Вінниці.

Охочі вінничани також можуть долучитися до тематичних екскурсій, що проходитимуть в неділю, та зробити власний благодійний внесок в підтримку волонтерських ініціатив, запропонованих вінницькими гідесами.

Важливо:

реєстрація на кожну прогулянку відбувається за окремою онлайн-формою; одна реєстрація бронює місце за однією людиною; кількість місць обмежена; тривалість екскурсій – до 2-х годин; екскурсії проводяться для осіб віком від 16 років; під час проведення екскурсій дотримуватимуться вимоги на випадок повітряної тривоги.

З коротким описом кожної оглядової та тематичної екскурсії можна ознайомитися у відповідній гугл-формі, через яку відбувається реєстрація:

30.04. (субота) – Оглядова екскурсія «Вінниця за 100 хвилин» https://forms.gle/sZ1488tiT8Y7yFkN6 (проводить Альона Сазонова)

01.05. (неділя) – Тематична екскурсія «Вінницькі Мури: історія фортифікаційних споруд від будівництва до сьогодні» https://forms.gle/hG228biN9RTfcRFd7 (проводить Оксана Роздорожнюк)

07.05. (субота) – Оглядова екскурсія «Вінниця – місто-дзен» https://forms.gle/ZRsoFFL7LxSzPeC69 (проводить Анастасія Стовпець)

08.05. (неділя) – Тематична екскурсія «Незвідані Садки» https://forms.gle/MxALCK5maLRbMxgL9 (проводить Катерина Ружило)

08.05. (неділя) – Тематична екскурсія «Вінниччина славна козаками» https://forms.gle/weLGrXEvFf8xBeBB6 (проводить Оксана Роздорожнюк)

14.05. (субота) – Оглядова екскурсія «Архітектурні перлини вулиці Соборної» https://forms.gle/JSKQNc6sFq4WaX1MA (проводить Людмила Очеретна)

15.05. (неділя) – Тематична екскурсія «Вулиця Оводова – дзеркало історії міста» https://forms.gle/z26LxghubGzJpAv97 (проводить Людмила Очеретна)

21.05. (субота) – Оглядова екскурсія «Вінниця за 100 хвилин» https://forms.gle/ZVv5NfrwH1hXhPJr8 (проводить Альона Сазонова)

22.05. (неділя) – Тематична екскурсія «Вінниця, яка тільки Богові і Батьківщині свої ключі віддавала (становлення міського самоврядування)» https://forms.gle/EfeUQyFeWPrDcJuM9 (проводить Оксана Роздорожнюк)

28.05. (субота) – Оглядова екскурсія «Легенди Вінницької Єрусалимки» https://forms.gle/saLvqrAeL3dRNSnX8 (проводить Оксана Роздорожнюк)

29.05. (неділя) – Тематична екскурсія «Піднебесна Вінниця» https://forms.gle/LeGNLUWh2s8g799J8 (проводить Анастасія Стовпець)



Переглядів: 3228
Поширень: 0

Останні новини