Вінницька міська рада допомогла місцевому підприємству налагодити виробництво соняшникової олії

Після семи років перерви вінницьке підприємство “Авіс” знову почало розлив пресованої соняшникової олії в ПЕТ-пляшки. Забезпечити компанію необхідними матеріалами для виготовлення продукції та фасування допомогла Вінницька міська рада. Про це повідомив заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний на своїй сторінці у Facebook.

“Вінницька міська рада всіляко сприяє функціонуванню місцевого бізнесу, зокрема вдалося підтримати й компанію “Авіс”. Йдеться про надання поворотної фінансової допомоги для поповнення обігових коштів, а також забезпечення доставки ПЕТ-пляшок та харчового жиру з інших міст для виготовлення продукції на підприємстві. Окрім того, надали містобудівні умови та обмеження на реконструкцію виробничих цехів”, - зазначив Андрій Очеретний.

Окрім олії, компанія “Авіс” виробляє майонез, маргарин та безалкогольні газовані напої. Понад 60% продукції йде на експорт в різні країни, зокрема Італію, Австрію, Сполучені Штати, Індію та Китай.

Компанія «АВІС» була заснована в 1991. У 2015 році відкрито нову сторінку історії - виробництво органічної продукції, яка сертифікована відповідно до міжнародних стандартів.



Переглядів: 2801
Поширень: 1

Останні новини