Пошкоджений вінничанами автомобіль «Ягуар XJ6»забрали з площі Ліверпуль

Сьогодні, 27 вересня, у Вінниці з площі Ліверпуль забрали раритетний автомобіль «Ягуар XJ6». Власник авто директор Музею транспорту Олександр Вдовиченко вирішив це зробити через постійні пошкодження автомобіля вінничанами. Автомобіль потребує косметичного ремонту. 

Раритетний автомобіль «Ягуар XJ6» встановили нещодавно на площі Ліверпуль (Соборна,51). Він мав стати новою фотолокацією. Однак, камери Ситуаційного центру постійно фіксували як діти та дорослі люди лазили по цьому авто. Внаслідок чого машина зазнала чималої шкоди. Один із випадків, який вкрай обурив вінничан – це коли 30-річна вінничанка залізла на дах автомобіля заради фото і прогнула дах .  

«Це лише один із випадків, коли вінничани так недбало ставились до раритетного автомобіля. Навіть метал не витримує знущань наших чарівних вінничанок і дітей, які навчаються у школі поруч. Машина 19 днів знаходилася тут і діти влаштовували на ній «американські гірки». В майстерні Вінницького національно технічного університету ми приведемо автомобіль до ладу. Після чого будемо вирішувати де його розміщувати», - каже Олександр Вдовиченко

Олександр Вдовиченко зазначив, що таких автомобілів дуже мало в Україні. Цей був привезений з Європи і відреставрований у Вінниці. Автівка мала стояти на площі постійно, адже покрита захисною плівкою, на яку не впливають дощ чи сніг.

«Дуже прикро, що вінничани так віднеслись до цього авто. Сподіваємось, що якщо «Ягуар XJ6» буде знову виставлений назагал, то люди ставитимуться до нього бережно», - додав Олександр Вдовиченко

Студенти Вінницького національно технічного університету допомогли повантажити раритетний автомобіль на евакуатор. Після чого автівку повезли на ремонт. 




Переглядів: 5275
Поширень: 0

Останні новини