VinSmart Центри з понеділка відчинять свої двері для вінницької малечі

Протягом останніх місяців, через війну, VinSmart Центри проводили свої заняття лише дистанційно. Втім, уже з 9 травня вони частково відновлять роботу у живому форматі. У разі повітряної тривоги діти, разом з педагогом, перебуватимуть в укриттях, а по її завершенні заняття продовжаться.

Директор КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитро Мира розповідає: «Наші педагоги дистанційно проводили всі заняття за розкладом. Однак, всі засумували за звичайними заняттями. Важливою для нас є безпека дітей, тому, перш за все відновлять роботу ті Центри, які розташовані поблизу укритів».

Продовжити заняття в стінах VinSmart Центрів зможуть і діти, які приїхали з різних міст нашої країни і вже долучилися до занять онлайн.

Водночас, у групах, де переважна кількість дітей зараз знаходиться не у Вінниці, навчання так і проводитимуться в дистанційній формі. Втім, у VinSmart Центрах не полишають надії на те, що найближчим часом ситуація зміниться, і це дозволить збільшити кількість груп, які займатимуться офлайн.



Переглядів: 2459
Поширень: 0

Останні новини