Найпопулярнішим видом оплати проїзду у громадському транспорті Вінниці залишається Муніципальна карта вінничанина

У громадському транспорті Вінницької міської територіальної громади діє автоматизована система оплати проїзду - розрахунок здійснюється за допомогою Муніципальної картки вінничанина, безконтактних банківських карт та смартфоном за наявності NFC. Крім того, розрахуватися у транспорті можна через QR-код ПриватБанку та СМС-повідомленням з мобільних операторів Kyivstar, Vodafon, Lifecell.

КП «Вінницякартсервіс» нагадує, що на борту маршрутних таксі доступний розрахунок лише Муніципальною карткою вінничанина та готівкою.

Вартість Муніципальної карти вінничанина — 60 грн. Для поповнення доступний електронний гаманець - на зручну для вас суму, знімається повна вартість поїздки. А також - електронний проїзний - 510 грн — 130 поїздок, 750 грн — безліміт. Для студентів та учнів тарифи інші, їх можна переглянути за посиланням https://et.vn.ua/cards-description.

Власники Муніципальних карт мають можливість здійснювати безкоштовну пересадку впродовж 30 хв з моменту оплати проїзду на всі види громадського транспорту, окрім маршрутних таксі.

«Найпопулярнішим видом оплати проїзду у громадському транспорті Вінниці є Муніципальна карта вінничанина. Втім, під час війни збільшилась кількість оплат банківською картою та телефоном. Адже багато переселенців пересуваються містом нашим муніципальним транспортом. Наголошуємо, що оплата проїзду в громадському транспорті Вінницької міської територіальної громади є обов’язковою умовою для стабільного функціонування транспортної системи, особливо за теперішніх обставин. Прохання до пільгових категорій населення - прикладати картки до валідаторів, адже транспортна компанія отримує компенсації за пільговий проїзд окремих категорій містян. Просимо усіх пасажирів не забувати сплачувати за здійсненні поїздки», - зазначає директорка КП «Вінницякарстсервіс» Катерина Бабіна.

Нагадаємо, що продаж транспортних карт здійснюється у торгово-сервісній мережі поблизу зупинок громадського транспорту. Розташування усіх точок, а також детальний опис особливостей користування Муніципальною карткою можна знайти на сайті https://et.vn.ua/.



Переглядів: 2602
Поширень: 1

Останні новини