У Вінниці затримали чоловіка з наркотиками на суму майже 150 000 гривень

16 травня у Вінниці на вулиці Київській правоохоронці затримали чоловіка, у якого вилучили наркотики на суму майже 150 000 гривень. Партію психотропу правопорушник замовив через мережу Інтернет. Тепер йому загрожує до 5 років обмеження волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Працівники Управління боротьби з наркозлочинністю спільно з поліцейськими Відділу поліції № 2 Вінницького районного управління поліції задокументували злочинну діяльність 27–річного вінничанина. У нього оперативники вилучили наркотичну речовину – канабіс вагою близько півкілограма.

В ході реалізації оперативної інформації працівники поліції на вулиці Київській зупинили місцевого жителя. Під час поверхневого огляду у вінничанина поліцейські виявили посилку з забороненими наркотичними речовинами.

Як з’ясувалось, 27 – річний зловмисник замовив наркотики через мережу Інтернет.

Роздрібна вартість канабісу за цінами чорного ринку становить близько 150 000 тис. грн.

Для подальшого документування правопорушення на місце події прибула слідчо – оперативна група. Поліцейські встановили, що підозрюваний вже потрапляв в поле зору поліції за вчинення аналогічного злочину.

Вилучені речовини направлені на експертизу.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Підозрюваному загрожує до 5 років обмеження волі. Слідством вирішується питання про повідомлення правопорушнику про підозру та обрання запобіжного заходу. Остаточна кваліфікація діям правопорушника буде надана після проведення експертиз.


Теги: кримінал

Переглядів: 1905
Поширень: 0

Останні новини