Хаб «Місто змістів» пропонує допомогу громадським організаціям, які тимчасово переїхали до Вінниці

У Вінниці хаб «Місто змістів» шукає громадські організації, які переїхали до нашого міста з областей, де тривають активні бойові дії. Фахівці прагнуть допомогти з адаптацією та стати надійними партнерами для прибулих ГО.

У хабі зазначають, що розуміють, як непросто адаптуватися на новому місці й знайти можливості для продовження діяльності своєї організації. Тому хаб «Місто змістів» та Мережа організацій громадянського суспільства прагнуть налагодити співпрацю та стати надійними партнерами для таких громадських організацій, щоб їхня діяльність не зупинялась попри війну в Україні та вимушений переїзд.

«На базі хабу діє Мережа громадських організацій, тому для нових інституцій є можливість поспілкуватись, зрозуміти, як працює громадський сектор у Вінниці та, за бажанням, приєднатись до спілки. Також наші фахівці готові допомогти із проведенням заходів та адаптацією у нашій громаді», - каже директорка КП «Інститут розвитку міст» Валентина Ткачук.

Громадські організації, які бажають продовжувати діяльність своєї організації на новому місці, можуть заповнити анкету за посиланням: https://bit.ly/3Niv2iy

З початку створення хаб «Місто змістів» працює для того, щоб міські об’єднання, громадські організації, ініціативи та активісти могли ефективно взаємодіяти та підвищувати свої компетенції та спроможності. Він також став платформою для діалогу та співпраці між громадою та владою міста.

Детальніше про хаб та Мережу ОГС «Місто змістів» можна дізнатись, перейшовши за посиланнями:

сайт — https://mistozmistiv.vn.ua/

сторінка у Facebook — https://www.facebook.com/hub.misto.zmistiv/



Переглядів: 2136
Поширень: 0

Останні новини