Все що потрібно знати про стильну нижню білизну

Якщо є предмет одягу, який ви одягаєте щодня, то це пара нижньої білизни. Він став настільки стандартним елементом гардеробу, що більшість людей майже не замислюються над тим, що купують. Якщо ви все ще берете найдешевшу упаковку на полиці, ви безперечно втрачаєте комфорт. Краща спідня білизна для чоловіків не скочується і не задирається, але вам не обов'язково витрачати купу грошей на оновлення, переходьте за посиланням і вибирайте на https://manset.com.ua/. Отже, якщо ви готові змінити свою стару білизну, ви звернулися за адресою.

Стиль

Ні, ми не говоримо про те, який малюнок вибрати для ваших повсякденних пореб (хоча це завжди кумедний штрих). Подумайте про більшу форму та особливості моделі для належної підтримки залежно від потреб вашого повсякденного життя.

Якщо вам не подобається нижня білизна, яка задирається занадто високо, виберіть труси-боксери з більш довгими штанинами та щільною посадкою, наприклад компресійна білизна, яка ідеально підходить для тренажерного залу. Ще один спосіб уникнути танкетки або обвислого низу (для тих, у кого менші сідниці) – це стиль із низькою посадкою. У правильному розмірі спідня білизна з низькою посадкою не відчуватиметься занадто тісною і не зміщуватиметься протягом дня.

Коли справа доходить до довжини вашої спідньої білизни, це в основному зводиться до переваг, якщо тільки ми не говоримо про спортивну спідню білизну для занять спортом під час виснажливих тренувань.Швидше за все, вам знадобиться довша штанина, щоб запобігти натирання стегон, що також стане перевагою під час спекотних днів. Правильні шви з обох боків допоможуть утримати ваші чоловічі частини від надто вільного руху.

Тканина

Коли ви шукаєте нову пару чоловічої нижньої білизни в Інтернеті, може бути важко визначити, як ви в ній почуватиметеся, коли більшість моделей виглядає однаково на фотографіях. Потім ви дивитеся на опис тканини, і це може тільки ще більше заплутати. Бавовна, нейлон, віскоза – що краще?

У той час як бавовна пропускає повітря і її легко прати, пара, що складається з 100% бавовни, має тенденцію втрачати форму з часом і може дати вам відчуття “болотної дупи”. Якщо ви шукаєте щось сучасніше, виберіть суміш нейлону та спандексу. Нейлон вбирає вологу, а тканина не скочується і розтягується. Тим не менш, невелика кількість спандекс в тканині допомагає рухатися легко і з додатковим комфортом.

Ще один чудовий варіант - модальна або мікромодальна тканина. Ця неймовірно м'яка тканина, зроблена з бука, не схожа ні на що з того, що будь-коли відчував ваш низ. Він легкий, шовковистий на дотик, а також стійкий до усадки та вбирає вологу. Більшість кращої чоловічої нижньої білизни виготовлена з модалу.Коли ви шукаєте спідню білизну для спортзалу, важливо знайти зіркову пару, яка включає чотиристороннє розтягнення, а також технології вбирання вологи та захисту від запаху.


Переглядів: 2419
Поширень: 0

Останні новини