У Вінниці для дітей-переселенців провели кіновечір з VinSmart Центром

Днями працівники комунального закладу «Центр підліткових клубів за місцем проживання» завітали до внутрішньо переміщених осіб, які проживають у гуртожитку одного з університетів міста та спільно переглянули мультфільм.

Кіновечір організували, аби трішки відволікти дітей від реалій війни і зайняти їх чимось цікавим та розважальним. До перегляду мультфільму під назвою "Кіт під прикриттям" приєднались понад 20 діток. Малеча змогла поринути в атмосферу імітованого кінозалу та відпочити. Цікавий мультфільм захопив своїм непередбачуваним сюжетом і прикував усю увагу глядачів.

«Мені сподобався мультик і те, що ми його дивились разом із моїми новими друзями. З нетерпінням чекатиму на наступний кіновечір», - каже десятирічний Єгор із Харкова.

Директор КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитро Мира розповідає: «Це перший таких захід, який ми організовуємо для ВПО, але впевнений, що не останній. Задля посмішок малечі хочеться робити все можливе, аби вони забули через які обставини зараз перебувають тут».



Переглядів: 1799
Поширень: 0

Останні новини