До Дня захисту дітей у Вінниці проведуть майстер-класи, ігри та розваги

У Вінниці до Дня захисту дітей заплановано чимало подій. Серед них – захід за адресою вул. Нагірна, 17 (Старе місто, кінцева зупинка «Педколедж»). Тут 1 червня, з 12:00 до 17:00 для дітей проведуть розважальну програму: концерт, різноманітні майстер-класи, цікаві ігри та розваги.

Свято для найменших вінничан та гостей міста організовує Вінницький обласний медичний центр реабілітації за підтримки Вінницької міської ради, Вінницької обласної Ради, Вінницької обласної військової адміністрації та партнерів-спонсорів.

«1 червня у діток має бути повноцінне свято. Їхнє дитинство відібрала війна. Тому для дітей зараз як ніколи важлива психологічна підтримка, живе спілкування з однолітками», - каже директорка КНП «Вінницький обласний медичний центр реабілітації дітей Вінницької обласної Ради» Лариса Мовчан.

Свято відбудеться за адресою вул. Нагірна, 17 (Старе місто, кінцева зупинка «Педколедж»). Добратись можна автобусом №21 з Вишеньки або №1 – від Залізничного вокзалу.

Програма свята:

розважально-ігрова програма від ведучої Оксани Кулагіної; спеціальний гість – «Золотий голос Поділля» Олександр Онофрійчук, DJ TKACH; фотозвіт від Ярослава Наскрипняка; фуд-зона від готельно-ресторанного комплексу «Хутір»; шоу-програма від «Резиденція свята», «Шалена лабораторія»; фотобудка; майстер-клас «Квіти Кусудама» (оригамі) від творчої студії PROSTIR_TVORCHIH; майстер-клас з розфарбовування гіпсових фігурок; майстер-клас «Вироби з глини»; майстер-клас «Патріотичний браслет»; майстер-клас «Стрільба з лука» від «Середньовічний тир»; майстер-клас з надання першої допомоги від фахівців Товариства Червоного хреста України; майстер-клас від ГО «Чеський клуб в Україні»; заходи з психосоціальної підтримки від Товариства Червоного хреста України; знайомство з роботою поліції та пожежників; фотозони, солодка вата та попкорн, повітряні кульки, батути; виготовлення та написання листівок на підтримку ЗСУ.


Переглядів: 2079
Поширень: 0

Останні новини