Відзавтра ЦНАП «Прозорий офіс» у Вінниці частково відновлює роботу щодо надання адмінпослуг Держгеокадастру

З огляду на великий попит на адміністративні послуги, суб’єктом яких є Головне управління Держгеокадастру у Вінницькій області та його територіальні підрозділи у м. Вінниці та Вінницькому районі, ЦНАП «Прозорий офіс» міської ради з 31 травня частково відновлює роботу щодо їх надання.

«У першу чергу мова йде про надання витягів з ДЗК про земельні ділянки, розташовані у межах міста Вінниці та Вінницького району. Прийом громадян із зазначених питань буде здійснюватися за попереднім записом у всіх відділеннях ЦНАП «Прозорий офіс»: «Центр» (вул. Пушкіна, 38), «Вишенька» (пр. Космонавтів, 30), «Замостя» (вул. Замостянська, 7) та «Старе місто» (вул. Брацлавська, 85)», - розповіла директорка департаменту адміністративних послуг ВМР Ірина Копчук.

Вона додає, що через воєнний стан в Україні для адміністраторів ЦНАП ще не відновлений доступ до Національної кадастрової системи, тому у прозорих офісах міста будуть приймати документи, а їх опрацюванням займатиметься ГУ ДГК у Вінницькій області.

Записатись на прийом та отримати додаткову інформацію можна за телефонами Кол-центру «Прозорого офісу» (0432) 65-50-50; (067)000-266-1, (073)000-266-1.



Переглядів: 2672
Поширень: 1

Останні новини