До Дня захисту дітей у Вінниці проведуть спортивне свято

У Вінниці для найменших вінничан та гостей міста до Дня захисту дітей заплановано чимало цікавих подій. Комітет по фізичній культурі і спорту міської ради підготував спортивно-розважальну програму для малечі: акції, естафети, турніри, товариські зустрічі та старти.

«У середу, 1 червня, у парку «Вишенський» відбудеться спортивна акція «Рухаємось разом» з нагоди святкування Дня захисту дітей. Початок – о 15:00. Тут на учасників свята чекають показові виступи з різних видів спорту, представлення спортивних шкіл міста, різноманітні майстер-класи, інтерактиви та естафети», – каже голова комітету по фізичній культурі і спорту міської ради Сергій Краєвський.

Цього ж дня о 10:00 на території стадіону міської дитячо-юнацької спортивної школи №1 (вул. Хлібна, 1) пройдуть легкоатлетичні старти.

Також о 10:00 у міській дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву з баскетболу (вул. Пирогова, 4) відбудеться товариська зустріч з баскетболу серед юнаків та дівчат 2010-2011 року народження.

А у спорткомплексі «Аква-Він» (вул. Академіка Янгеля, 48) о 10:00 пройде товариська зустріч з гандболу серед молодших юнаків та дівчат.

Крім того, 1 червня на Вишенському озері для найменших вінничан та гостей міста проведуть шаховий турнір. Початок – о 15:00.

У суботу, 4 червня, відділення художньої гімнастики ДЮСШ №1 підготувало для дітей «Спортивні естафети». Місце проведення – стадіон Вінницького ліцею №35 (вул. Миколи Ващука, 10). Розпочнеться захід о 12:00.



Переглядів: 2111
Поширень: 1

Останні новини