Вінницька бібліотека номер 13 пропонує пенсіонерам спілкування та корисне дозвілля

Клуб «Неспокійні серця», який уже понад 20 років діє при бібліотеці-філії №13,  запрошує активних та молодих душею на змістовне дозвілля. Адреса клубу: проспект Космонавтів, 39. Увесь цей час його незмінним натхненником та організатором є Тетяна Ковальчук. Жінка наголошує,що  вік не перешкода для тих, хто цінує життя і прагне поділитися своєю енергією з іншими людьми. Зустрічі клубу відбуваються в кожний останній четвер місяця о 12:00.

«Ми об’єднуємо людей поважного віку для їхнього культурного відпочинку, відкриття нових неповторних талантів, обміну досвідом. Для невимушеного спілкування та приємного дозвілля створюємо всі необхідні умови», - каже керівниця клубу Тетяна Ковальчук.

А завідувачка бібліотеки та постійний модератор таких зустрічей Ірина Продан повідомила, що наразі клуб налічує 25 учасників. Усі вони творчі та націлені на новий досвід та спілкування.

«Засідання клубу проходять у формі літературно-мистецьких вечорів, зустрічей з вінницькими письменниками, відомими людьми. Надзвичайно популярними є також відзначення дня іменинника та різних свят, знайомство з українськими традиціями та звичаями», - розповіла завідувачка бібліотеки-філії №13 Ірина Продан.


Теги: Культура

Переглядів: 2202
Поширень: 0

Останні новини