Сергій Моргунов про 100 днів титанічного опору

100 днів незламності й все ближче особливий день – переможний. Наші Герої дають Вінниці змогу зберігати умовно мирне життя. Але тил теж має бути своєрідною армією – сильною і злагодженою. На своїй сторінці у фейсбук та у телеграм каналі міський голова Сергій Моргунов розповів про те, як громада спільними зусиллями впоралась з викликами війни за 100 днів з початку вторгнення.

Очільник громади наголосив на важливості економічного фронту. Він додав, що Вінниця бореться за кожне робоче місце. І вже 85% вінницьких підприємств повернулись до роботи та ще 20 – релокованих – почали працювати. Також ведеться бій за стабільність і порядок у місті – щоб ходив транспорт і в домівках були вода, світло, газ.

«Ми спільно нарощуємо арсенал підтримки для тих, кому зараз найважче. Громада – це коли разом, а не поодинці. І це важливо відчувати вінничанам, і людям, які стали новими мешканцями. 37,7 тисяч прихистила Вінниця», - зазначає Сергій Моргунов.

Міський голова додав, що місто захищає людей і здобутки громади. А також воює за майбутнє дітей.

«За ці сто днів у нашому місті народилося більше тисячі маленьких українців. Коли вони виростуть - дізнаються, якою ціною вдавалось тримати наш, вінницький фронт. І вони будуть пишатися своїми батьками, своїми Героями, своїм містом і країною. Україна понад усе! Ми зможемо – ми переможемо!» - наголошує Сергій Моргунов.



Переглядів: 2017
Поширень: 0

Останні новини