Вінничанин Владислав Левицький переміг у Міжнародних та Всеукраїнських конкурсах, а отримані кошти спрямував переселенцям та ЗСУ

З початку російського вторгнення в Україну, випускник Вінницької дитячої музичної школи взяв участь у 30 фестивалях, конкурсах і мистецьких марафонах.

Юний музикант у грудні минулого року здобув чотири гран-прі, а цьогоріч у травні перевершив свій результат. Владислав здобув п'ять гран-прі за участь у Міжнародних та Всеукраїнських конкурсах.

Свою перемогу він присвячує усім тим, хто стоїть на захисті нашої держави. Кошти за участь у конкурсах були спрямовані дітям й сім'ям переселенцям та на потреби Збройних сил України.

Владислав у цьому році успішно закінчив Вінницьку дитячу музичну школу №2 та планує вступити до Вінницького фахового коледжу мистецтв ім.М.Д.Леонтовича.

"Своєю творчістю я надихаю українців до перемоги. А композиція народного спрямування "Український танець" Костянтина Мяскова принесла мені перемогу", - каже Владислав.

Він також додав, що мистецтво єднає світ і у цей нелегкий час саме творчість, а особливо – дитяча здатна підняти бойовий дух усієї нації!


Переглядів: 1795
Поширень: 0

Останні новини