Володимир Гройсман - Робота нашого гуманітарного штабу - черговий доказ того, наскільки зараз згуртована Україна!

Місцеве самоврядування, окремі волонтери, благодійні фонди, бізнес - ми всі зараз робимо все можливе для нашої великої Перемоги. Всі разом допомагаємо нашим Збройним Силам та Верховному Головнокомандувачу в боротьбі з агресором - кожен на своєму місці. Україна переможе! - зазначив Володимир Гройсман під час робочого засідання гуманітарного штабу.

Спільно з Вінницьким міським головою Сергій Моргунов, Вячеслав Соколовий - головою Вінницької обласної Ради, а також координаторів та волонтерів штабу обговорили плани роботи на осінь та зиму.
Серед пріоритетних завдань на майбутнє:
➖ Допомога внутрішнім переселенцям в осінньо-зимовий період;
➖ Підтримка продовольчої безпеки, а також економіки та бізнесу у громадах;
➖ Розвиток логістичних ланцюжків для гуманітарних вантажів, забезпечення функціонування критичної інфраструктури на місцях.
Глобальні цілі Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, підкреслив Володимир Гройсман, залишаються незмінними: допомога мешканцям громад та переселенцям, підтримка економіки та забезпечення військових.
Робота нашого гуманітарного штабу - черговий доказ того, наскільки зараз згуртована Україна. Місцеве самоврядування, окремі волонтери, благодійні фонди, бізнес - ми всі зараз робимо все можливе для нашої великої Перемоги. Всі разом допомагаємо нашим Збройним Силам та Верховному Головнокомандувачу в боротьбі з агресором - кожен на своєму місці. Україна переможе! - зазначив Володимир Гройсман.
Продовжуємо згуртовану роботу з прицілом на майбутнє!
#ГуманітарнийШтаб


Переглядів: 2212
Поширень: 1

Останні новини