Досягнення юних вінничан на міжнародному рівні: Максим Лендя та Лада Белінська перемогли на міжнародних конкурсах

Вихованці Вінницької дитячої музичної школи №2 продовжують демонструвати мистецькі таланти на міжнародному рівні. Максим Лендя показав чудовий результат на міжнародному інструментальному конкурсі «SYMFONIA KRAKOWSKA». Він здобув диплом лауреата ІІ премії. Максим – учень відділу народних інструментів. Його викладач – Людмила Липко.

А учениця відділу фортепіано Лада Белінська отримала диплом Лауреата ІІ премії у Міжнародному конкурсі OREA FEST (Іспанія). Її викладач - Алла Діберт.

«Загалом протягом року, не зважаючи на карантин та військовий час, 830 учнів нашої школи взяли участь у 428 конкурсах, 113 з яких – міжнародного рівня, – розповідає директор Вінницької дитячої музичної школи Віталій Москаленко - Варто зазначити, що у нашій музичній школі щорічно навчається більше 1000 учнів».

Також Віталій Москаленко розповів про випускників закладу. «За роки свого функціонування школа дала путівку у мистецьке життя близько 4-м тисячам своїх випускників. Кожний шостий з них продовжив навчання у професійних мистецьких закладах, інші стали аматорами мистецтва. Випускники працюють у вищих мистецьких навчальних закладах, мистецьких школах різних міст України та зарубіжжя, грають і співають у професійних колективах Вінниці, у творчих колективах інших міст України та за кордоном», – додав Віталій Москаленко.



Переглядів: 2017
Поширень: 0

Останні новини