Вінницький міський центр соціальних служб отримав гігієнічні набори від Фонду Народонаселення ООН в Україні

До Вінницького міського центру соціальних служб надійшов гуманітарний вантаж від Фонду Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine. Для жінок, які належать до вразливих груп населення, передали 500 гігієнічних наборів. У рюкзаках найнеобхідніше – засоби індивідуальної гігієни для жінок, білизна, пральні порошки тощо.

Два роки поспіль Вінниця є переможцем конкурсів «Міста, вільні від домашнього насильства» та «Міста і громади, вільні від домашнього насильства», які організовує представництвом фонду ООН у галузі народонаселення в Україні - UNFPA Ukraine https://ukraine.unfpa.org/uk . З перших днів війни Фонд підтримує та надає гуманітарну допомогу Вінницькій громаді.

«Фонд продовжує допомагати нашому місту і ми щиро дякуємо партнерам за підтримку в цей непростий час. Гігієнічні набори найближчим часом передамо жінкам, які тікають до Вінниці із зони активних бойових дій. Часто ці люди приїжджають абсолютно без нічого, тож ми повинні підставити плече допомоги. Дуже важливо, щоб кожна людина, кожна жінка мала змогу та необхідні засоби для підтримки особистої гігієни», - каже директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.



Переглядів: 2164
Поширень: 0

Останні новини