На Вінниччині через вибух боєприпасу травмувалися батько з донькою

14 червня у Калинівській громаді, вибухнув боєприпас, знайдений на території домогосподарства. Через необережне поводження з цим предметом, травмувалися 76-річний батько та його 47-річна донька. Постраждалих госпіталізували до лікарні.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

«За попередніми даними, 76-річний мешканець Калинівської територіальної громади знайшов небезпечну знахідку на території свого домогосподарства. Необережне поводження з предметом, зокрема, його нагрівання, призвело до неконтрольованого вибуху. Внаслідок чого чоловік та його 47-річна донька отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до лікарні», - йдеться у повідомленні.

Слідчі встановлюють обставини події.

У поліції людей закликають: при виявленні підозрілого предмета не чіпати та не рухати знахідку, оскільки це може загрожувати життю та здоров’ю.

Категорично забороняється: брати підозрілий предмет у руки, зберігати його, нагрівати та ударяти по ньому; переносити, перекладати, перекочувати його з місця на місце; намагатися розібрати; кидати чи класти у вогонь; заносити в приміщення; закопувати в землю; здавати на металобрухт; використовувати для виготовлення саморобних піротехнічних засобів - петард чи вибухових пакетів.

Про знахідку вибухонебезпечного предмета необхідно терміново повідомити поліцію за номером 102 та інші оперативні служби.



Переглядів: 1993
Поширень: 0

Останні новини