Від Фонду Народонаселення ООН в Україні переселенкам, які живуть у Вінниці, роздають спеціальні набори

Днями Вінницький міський центр соціальних служб отримав 500 гігієнічних наборів від Фонду Народонаселення ООН в Україні. Вчора, 16 червня, департамент молодіжної політики побував у одному з Центрів розміщення внутрішньо переміщених осіб, де роздали частину пакунків для жінок-переселенок.

Вже два роки поспіль Фонд Народонаселення ООН в Україні допомагає різними гуманітарними вантажами. І з перших днів війни Фонд підтримує та надає допомогу Вінницькій громаді.

Робота Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні направлена на жінок, які належать до вразливих груп населення. Наразі, у ці непрості часи, в цю категорію потрапили – жінки, які є вимушеними переселенками. У рюкзаках найнеобхідніше – засоби індивідуальної гігієни, білизна, пральні порошки тощо.

«На мою думку, ці набори дуже необхідні для жінок-переселенок, адже ці жінки покидали свої домівки у тому, в чому були одягнені. Тому те, що є у рюкзачку вкрай їм необхідне. Сподіваємось, що це не остання допомога від Фонду Народонаселення ООН в Україні, а вони й надалі будуть допомагати чим можуть», - говорить начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак.



Переглядів: 1816
Поширень: 0

Останні новини