Вивчити англійську мову, підготуватись до школи та знайти друзів можна у гуртках VinSmart для дошкільнят у Вінниці

У Вінниці діє мережа підліткових клубів за місцем проживання «VinSmart». Там функціонує низка безкоштовних гуртків для дітей. Серед них – для хлопчиків та дівчаток дошкільного віку: гурток «Раннього розвитку», «Англійська мова для дошкільнят», «Дошколярик», «Лего» тощо.

Як розповіла начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак, у цих центрах юні вінничани мають можливість реалізовувати увесь свій потенціал.

«Особливу увагу приділяємо найменшим вихованцям. На заняттях займаються діти від 4 років. Відвідування гуртків – безкоштовне. Кожне заняття проходить у цікавій, мотивуючій, приємній атмосфері де навчатись легко і весело. Сучасні зошити та методики допомагають закріпити знання та пізнати світ глибше», – каже Юлія Мончак.

У гуртку «Ранній розвиток» діти навчаються основним психічним процесам: увазі, уяві, пам’яті, логічному і просторовому мисленню. Гурток "Дошколярик" - направлений на підготовку дитини до школи. Англійська мова для дошкільнят проходить в ігровій формі з використанням різних дидактичних матеріалів та мультимедійних засобів.

Особлива увага приділяється спілкуванню англійською. Лего-конструювання – це вид творчо-продуктивної діяльності, завдяки їй діти швидше розвивають просторову уяву, моторику рук, що позитивно впливає на усі психоемоційні процеси в організмі юних конструкторів.

«Діти - наше майбутнє, тому кожен педагог піклується про них якнайкраще, аби надати якісну підготовку малечі. Усі наші гуртки направлені на розвиток у дитини самостійності, комунікабельності, формують нові компетенції в дітей, які надалі поглиблюють їх знання про навколишній світ та розширюють їх кругозір», - зазначив директор мережі комунальних закладів "Центр підліткових клубів за місцем проживання" Дмитро Мира.

Наразі всі центри й гуртки при них діють, але кількість місць обмежена, діти – переселенці також відвідують заняття. А для відвідування Центрів уже в новому навчальному році необхідно написати заяву з 1 по 15 вересня.

Деталі можна дізнатись за телефоном: 50-82-13 або на Фейсбук сторінці https://www.facebook.com/groups/181315132346135



Переглядів: 1665
Поширень: 0

Останні новини