З наступного тижня ще один садочок на Вишеньці відкриє свої двері для дошкільнят - Сергій Моргунов

У Вінниці свою роботу відновить дошкільний навчальний заклад № 52, що знаходиться в мікрорайоні Вишенька. Відкриття садочку анонсував Вінницький міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбук та у телеграмі.

Очільник громади повідомив, що загалом працюватиме вже двадцять чергових закладів, серед них також державний та приватні. А що не менш важливо - усі вони відповідають вимогам безпеки.

"Продовжуємо працювати зі зверненнями батьків, які повертаються на роботу та хочуть залишати дітей під наглядом педагогів. У соцмережах мене запитували про додаткові садочки на Замості. Один з таких закладів готується до роботи", - повідомив Сергій Моргунов.

Міський голова зазначив, що безпечність перебування маленьких вихованців в умовах воєнного стану є спільним пріоритетом громади. Водночас Сергій Моргунов наголосив, що місту вдається потрохи відновлювати роботу садочків тільки завдяки Збройним силам України.

"Залишаймося сильними і згуртованими, щоб малеча швидше забула про сирени і укриття. Нам потрібна Перемога. Нам потрібно відновлювати країну і далі розвивати місто і для дітей, і для дорослих", - додав Сергій Моргунов.



Переглядів: 1885
Поширень: 0

Останні новини