Вінничан запрошують у спортивну школу номер 2 на безкоштовні заняття з 6 видів спорту

У Міській дитячо-юнацькій спортивній школі №2 займається 280 учнів. У закладі культивуються шість видів спорту: веслування на б/к, веслувальний слалом, веслування на човнах «Драконах», тхеквондо (ВТФ), радіоспорт, спортивне орієнтування. Школа знаходиться за адресою (Узвіз Бузький, 33, водно-веслувальна база)

«Ми запрошуємо дітей до себе на безкоштовні заняття з веслування на човнах «Драконах» та веслування на байдарках і каное з 10 років, веслувального слалому – з 8 та заняття з тхеквондо, радіоспорту, спортивного орієнтування з 7 років. У школі 19 досвідчених тренерів-викладачів кожного дня докладають багато зусиль для підвищення майстерності спортсменів нашого міста, – каже в.о. директора школи Світлана Куліш. – Зараз у нас займається 280 учнів, серед яких 10 Майстрів спорту України, 18 кандидатів у Майстри спорту та 27 спортсменів першого розряду. Ми будемо раді прийняти нових вихованців та допомогти їм опанувати бажаний вид спорту».

«Створення належної спортивної бази закладу МДЮСШ №2 наблизило нас до Європейських стандартів у галузі фізичної культури і спорту. Наразі ми маємо високий спортивний результат – призові місця у Всеукраїнському рейтингу з олімпійських видів спорту серед ДЮСШ за підсумками останніх років (2014 р. – 3місце, 2015 р. – 2 місце, 2016 р. – 8 місце, 2019 р. – 6 місце, 2021 р. – 4 місце)», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Сергій Краєвський.

Також Сергій Краєвський зазначив, що МДЮСШ №2 м. Вінниці є прикладом для всіх спортивних шкіл країни, завдячуючи не тільки вагомим досягненням, а й матеріально-технічній базі та розвинутій інфраструктурі.


Теги: Спорт

Переглядів: 1597
Поширень: 0

Останні новини