У Вінницьких Хуторах для дітей провели захід «Все буде Україна»

До Дня Конституції у Вінницьких Хуторах відбувся культурно-мистецький захід «Все буде Україна», організатором якого виступила Вінницька централізована клубна система. Під час дійства, для мешканців округу виступали аматорські колективи та виконавці клубних закладів міської територіальної громади.

Діти та молодь могли також долучитись до майстер-класів з паперопластики від бібліотеки-філії №4. Пограти в спортивні та розважальні ігри, послухати пісенні вітання та помалювати.

«Близько 100 дітей та молодих людей доєднались до заходів. Зараз важливо розповідати хлопчикам та дівчатам про українські цінності та культуру. Натомість ми ще й протестували формат відкритого простору поблизу Будинку Культури. Це актуальний запит для громадян. Тож плануємо впроваджувати відкриті простори на території всього округу», - говорить староста Вінницько-Хутірського старостинського округу Владислав Кривешко.

Завершилось дійство проєктом «Клубний кінозал», де під відкритими небом транслювали фільм українських митців «Сторожова застава».



Переглядів: 1713
Поширень: 0

Останні новини