Вінницьких шанувальників літературного слова запрошує клуб «Час поезії»

Клуб «Час поезії» об’єднує поетів, письменників, бардів та усіх бажаючих. У кожний 1-й вівторок місяця о 17:00 вони збираються на тематичні зустрічі у літературній вітальні бібліотеки-філії №6 (вул. Антонова, 50). Тут відбуваються читання по колу, поетичні вечори та авторські сольні концерти, відіграються фрагменти театральних постановок. До виступів запрошують також гостей із інших міст України.

Керівник Клубу Леонід Борозєнцев зазначає, що це місце спілкування дорослих людей, які мають близькі інтереси та прагнуть удосконалити свої знання у царині літератури.

«Клуб відкритий для любителів поезії та сучасної прози, авторів пісенних текстів та виконавців, для всіх небайдужих до актуальної творчості. Клубна робота передбачає можливість ділитися та обговорювати літературні відкриття та напрацювання учасників, "препарування" текстів з метою їх покращення», - розповідає Леонід Борозєнцев.

А завідувачка бібліотеки-філії №6 Лариса Богданюк каже, діяльність клубу «Час поезії» корисна ще й тим, що сприяє згуртуванню користувачів книгозбірні, створює умови для формування допитливості та любові до читання. Дає можливість як читачам, так і авторам розкрити свої здібності та творчий потенціал.



Переглядів: 1677
Поширень: 0

Останні новини