У чому різниця між пральними машинами з одним та двома баками?

Пральні машини з одним баком, з фронтальним або вертикальним завантаженням, спроектовані як єдине ціле, що виконує прання та сушіння в одному баку. Тим часом пральна машина з двома баками складається з двох окремих баків, розташованих поруч один з одним, де один бак використовується виключно для прання, а інший тільки для сушіння. Якщо така техніка вийшла з ладу, і потрібна заміна комплектуючих, зверніться в master-plus.com.ua. Подвійна ванна вважається напівавтоматичною пральною машиною, а одинарна – автоматичною.

Зовнішній вигляд та конфігурація

Пральні машини з двома баками зазвичай виготовляються із пластику та мають більш громіздкий зовнішній вигляд та розмір у порівнянні з пральними машинами з одним баком. Останні компактніші і, як правило, виглядають краще, ніж їх аналоги з двома ваннами. Крім того, подвійні баки завантажуються зверху, що по суті означає, що їх не можна зберігати, наприклад, під столом, а це означає, що вони можуть займати більше місця.

Функції та споживання електроенергії

Хоча обидва типи пральних машин мають порівнянне споживання електроенергії, повністю автоматичні машини пропонують більше функцій, пов'язаних як із пранням, так і з сушінням, і тому можуть споживати більше енергії у довгостроковій перспективі.

Споживання води

Незважаючи на те, що існує безліч різних типів пральних машин із двома та одинарними баками, їх рівні споживання води значно різняться. Якщо говорити про загальні оцінки, то можна сказати, що машина з одинарним баком з вертикальним завантаженням споживає близько 140 літрів води за одне прання. Подвійна ванна буде використовувати близько 120 літрів води. Тим часом пральна машина з фронтальним завантаженням використовує близько половини (або 60 літрів) води. Таким чином, коли мова йде про споживання води, різниця між двома та одинарними баками не надто значна, хоча коли в рівняння вводиться фронтальний навантажувач, споживання практично зменшується вдвічі і може призвести до зниження витрат.

Догляд та довговічність

Коли справа доходить до технічного обслуговування та довговічності пральних машин з одинарним та подвійним баком, важливо відзначити, що одинарні баки через їх конструкцію та конструкцію містять та використовують більше запасних та додаткових частин. Коли потрібно знайти комплектуючі до побутової техніки, звертайтесь в Майстер Плюс. Крім того, вони зроблені з металу, а значить, можуть бути схильні до іржі. З іншого боку, подвійна ванна виготовлена ​​із пластику, що полегшує її обслуговування та чищення. Імовірність появи цвілі чи іржі менша. Оскільки ці баки не мають внутрішньої та зовнішньої труби, вони складаються з меншої кількості деталей через менш складний виробничий процес, що спрощує їх обслуговування.


Переглядів: 1839
Поширень: 0

Останні новини