На Вінниччині в авто порушників комендантської години знайшли мішок з коноплею

9 липня у Бару, що на Вінниччині, в автомобілі порушників комендантської години виявили мішок із сухою коноплею. Поліція з’ясовує мету зберігання заборонених наркотичних речовин.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Під час відпрацювання території обслуговування працівники Відділення поліції № 1 Жмеринського районного відділу поліції спільно з поліцейським офіцером громади близько 23.35 години за порушення комендантської години на одній з вулиць м. Бар зупинили автомобіль Volkswagen. У салоні автівки перебувало двоє чоловіків. Під час спілкування з водієм транспортного засобу поліцейські помітили, що йог пасажир помітно нервує.

Під час огляду автомобіля у його багажнику поліцейські виявили мішок з сухими рослинами конопель, які належать 34-річному пасажиру транспортного засобу. Чоловік вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини.

Вилучені заборонені речовини направлені на експертизу.

Попередньо, за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), за що передбачено до 5 років обмеження волі.

Після проведення експертиз буде визначена остаточна правова кваліфікація дій правопорушника.


Теги: злочини

Переглядів: 1508
Поширень: 1

Останні новини