Вінничанин Владислав Цимбалюк в складі збірної команди України виборов срібло на Чемпіонаті Європи з хокею на траві

Днями у швейцарському місті Базель відбувся Чемпіонат Європи з хокею на траві «Hockey 5S» серед юнаків до 16 років. У змаганнях брали участь 6 команд. У складі збірної команди України виступив і вінничанин Владислав Цимбалюк. Спортсмен став срібним призером Чемпіонату Європи.

«У складі збірної України з хокею на траві U-16 були юнаки з Вінниччини, а також - вихованець МДЮСШ №1 Владислав Цимбалюк. У запеклій боротьбі з австрійцями, наші спортсмени вибороли срібну нагороду. Хокеїсти на полі продемонстрували вправність та сильну волю до перемоги, як і решта українців по всьому світу. Ми пишаємось такими спортсменами та їхніми тренерами», - говорить голова комітету по фізичній культурі і спорту міської ради Сергій Краєвський.

Директор Вінницької МДЮСШ №1 Сергій Таранчук зазначив, що головний тренер збірної команди України з хокею на траві серед юнаків до 16 років – Олександр Кулеша. Наразі він захищає Україну на фронті, тому не зміг особисто представляти команду на змаганнях. Його замінив колега Віталій Бондарук.

«Олександр Кулеша – один з найкращих тренерів, який своїми вміннями та працею виховав багато майстрів спорту, чемпіонів України, в тому числі й Владислава, який зараз навчається у школі. Хлопець дуже старанний та перспективний. Тренер відкрив у ньому здібності та побачив цілеспрямованість юнака, який завжди йде до своєї мети. Спортсмен має велике спортивне майбутнє», - наголосив директор МДЮСШ №1 Сергій Таранчук.


Теги: Спорт

Переглядів: 1842
Поширень: 0

Останні новини